Βαταμιδης

Προβολή της ταινίας “EUFORIA” από την Κ.Λ.Α. και αναγκαστικό διάλειμμα λόγω “Γιορτής Κρασιού”

Με την προβολή της ταινίας “EUFORIA” διακόπτεται προσωρινά η προβολή ταινιών στον Φλοίσβο της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης. Απόψε, 16 Ιουλίου , στον Θερινό κινηματογράφο , θα έχουμε την τελευταία προβολή, πριν την έναρξη της γιορτής κρασιού.

Αναγκαστικό διάλειμμα

«Επειδή ο χώρος που διατίθεται στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης είναι δημοτικός, επομένως, είναι συμφωνημένο να παραχωρείται στον νόμιμο δικαιούχο για τη χρήση της γιορτής κρασιού.

Έτσι, γι’ απόψε μετά την προβολή της ταινίας “EUFORIA” , διακόπτεται προσωρινά η προβολή των ταινιών της ΚΛΑ και θα συνεχιστεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της γιορτής κρασιού» σημειώνει εκ μέρους του Δ.Σ. της ΚΛΑ η κα Σταυρούλα Κακαράκη

Παρά τις πολλές άλλες εκδηλώσεις στην πόλη και τις καιρικές συνθήκες που παίζουν τα δικά τους παιχνίδια, πολλοί ήταν όσοι προτίμησαν, το βράδυ της Δευτέρας, αντί άλλων επιλογών, να δουν την ταινία “EUFORIA”, 2018, της Valeria Golino.
Όσοι δεν την είδαν , τους προτείνουμε να σπεύσουν , γιατί είναι μια βαθιά ανθρώπινη ταινία. Βάζει τη σχέση δύο αδελφών, εντελώς αντιδιαμετρικής ιδιοσυγκρασίας, σε… « επανεξέταση», μπροστά στην τραγικότητα του επερχόμενου θανάτου για τον έναν. ΚΙ όμως, η ταινία καταφέρνει να παίξει με τα ανθρώπινα, εναλλάσσοντας το τραγικό με το « γλυκό» αστείο των αδελφικών σχέσεων. Η ελληνοιταλίδα Valeria Golino, δίνει πραγματικά μια άλλη ματιά σε αυτήν την σκληρή εκδοχή της ζωής.

Η ταινία Euforia της ελληνικής καταγωγής ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Valeria Golino, βρίσκει έναν νεαρό ήρωα αντιμέτωπο με το θέμα του θανάτου.

Στο κέντρο της ιστορίας βρίσκονται δυο αδέλφια, ο Ματέο, ένας πλούσιος και ανέμελος επιχειρηματίας με άστατη σεξουαλική ζωή και ο Έτορε, καθηγητής σε σχολείο που ζει στη μικρή επαρχιακή πόλη όπου γεννήθηκαν.

Αν και οι δυο τους μοιράζονται ελάχιστα κοινά, όταν ο Έτορε θα διαγνωστεί με μη εγχειρήσιμο όγκο στον εγκέφαλο, o Ματέο αποφασίζει να πάρει πάνω του την υπόθεση και να μην πει την πικρή αλήθεια σε κανέναν. Μεταφέρει τον αδερφό του, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση από τη σύζυγό του, στο δικό του απλόχωρο και πολυτελές διαμέρισμα, αναλαμβάνει να πληρώσει όλα τα έξοδα και φροντίζει να μείνει δίπλα του μέχρι το τέλος…

Τα υπόλοιπα στον Φλοίσβο…

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο