Έβρος Κοινωνία

Παραμένουν τα προβλήματα στο κτίριο του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε διάφορα σημεία του το κτίριο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, παρά τις προσπάθειες που γίνονται από διοίκηση και προσωπικό, αναδεικνύει με καταγγελία του προς την εφημερίδα μας ένας αναγνώστης, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευθεί πρόσφατα στο 2ο όροφο του νοσοκομείου.

Όπως γράφει στο μήνυμά του, «η είσοδος είναι διακοσμημένη με έργα του γνωστού ζωγράφου Δημήτρη Ναλμπάντη. Τα δάπεδα όμως και οι τοίχοι των δωματίων νοσηλείας στον 2ο όροφο, μάλλον τα έχουν… διακοσμήσει με εγκατάλειψη… Όσο και αν προσπαθεί το προσωπικό να τα διατηρήσει καθαρά».

Η ιστορία του κτιρίου και οι δικαστικές περιπέτειες της κατασκευάστριας ΔΕΠΑΝΟΜ είναι γνωστά και αποτελούν το βασικό λόγο που συναντά κανείς τέτοιες εικόνες σε ένα κτίριο λίγων ετών. Οι διοικήσεις έχουν προσπαθήσει, με τα ελάχιστα χρήματα και το περιορισμένο προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας να δώσουν κάποιες λύσεις, ωστόσο το μέγεθος του κτιρίου και τα διαρκή προβλήματα που ‘βγάζει’ αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την όποια συνολική και ολοκληρωμένη παρέμβαση.

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η Γνωμη

Η Γνωμη

Γράψτε ένα σχόλιο

error: