Πέρασε δύσκολα αλλά νικηφόρα από τα Γιάννενα η Νίκη

Το 4 στα 4 έκανε η Νίκη Αλεξανδρούπολης καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του ΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο. Στο πιο δύσκολο ματς μέχρι στιγμής φέτος η Νίκη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και στα κρίσιμα σημεία ήταν αυτή που έπρεπε. Με την Εύα Νικολαΐδου να προέρχεται από τραυματισμό που είχε μέσα στην εβδομάδα και να μην είναι απολύτως έτοιμη και την Τζήλλα από ταξίδι και να μην είναι στο 100%, ο προπονητής της εβρίτικης ομάδας είχε λύσεις από τον πάγκο, στοιχείο που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με νίκη και τρίποντο στις αποσκευές τους επέστρεψαν σήμερα τα ξημερώματα τα κορίτσια της Νίκης στην Αλεξανδρούπολη και έτσι παραμένει η ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας!!!
Ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ αφού μετά το 1ο σετ που το πήραμε σχετικά εύκολα, όλα τα υπόλοιπα κρίθηκαν οριακά! Τα κορίτσια όμως στα κρίσιμα σημεία δεν έχασαν την ψυχολογία τους ούτε την ψυχραιμία τους, ακόμη και όταν στο τελευταίο σετ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 22-17, το οποίο τελικά κέρδισαν και ήταν αυτό που τους έδωσε καθαρή νίκη με 3 βαθμούς!!!
Τα σετ: 1-3 (15-25, 25-23, 26-28, 25-27)

Σύνθεση Νίκης: Πεπόνη, Παπάζογλου, Νικολαΐδου, Φλαμουρίδου, Καρακύκλα, Παρισάκη, λ- Δημητροπούλου (Μαραθοκαμπίτου, Ντίτσα, Τζήλλα).

Επόμενο ματς για τη Νίκη εντός έδρας κόντρα στον… συγκάτοικο της στην κορυφή Ναύαρχο Βότση ο οποίος επικράτησε 3-0 της Καβάλας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr