«Ο Μέτιος επιλέγει να χειραγωγήσει τον κόσμο της ΝΔ και τους πολίτες με ψέματα»

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι επαναληπτικές κάλπες που θα αναδείξουν τον επόμενο Περιφερειάρχη ΑΜΘ, ο επικεφαλής του Συνδυασμού Περιφερειακή Σύνθεση Χριστόδουλος Τοψίδης, σε δήλωσή του, απαντά στη «λασπολογία» και για «χυδαία» μηνύματα που έλαβαν χιλιάδες πολίτες στα κινητά τους τηλέφωνα, δείχνοντας ως υπεύθυνο των έτερο υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Αναλυτικά:

«Πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ». Ουδέποτε, όλο αυτό το διάστημα, απαρνήθηκα τις πολιτικές μου πεποιθήσεις και την διαδρομή μου στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Θα ήθελα, όμως, σε απάντηση της λασπολογίας και των συκοφαντιών των τελευταίων ημερών, σε βάρος του προσώπου μου και της παράταξης που εκπροσωπώ, να απευθύνω ένα τελευταίο μήνυμα προς τους πολίτες.

Υποστήριξα και θα συνεχίσω να υποστηρίζω, ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις και να συνθέτει τις δυνάμεις όλων, χωρίς αποκλεισμούς. Αυτό, το απέδειξα εμπράκτως συστήνοντας ένα ψηφοδέλτιο που συμμετέχουν άνθρωποι από διάφορους πολιτικούς χώρους. Στον α΄ γύρο των εκλογών οι πολίτες σε όλη την Περιφέρεια έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Περιφερειακή Σύνθεση και στο πρόσωπό μου.

Τις τελευταίες δυο ημέρες, χιλιάδες συμπολίτες μας έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συκοφαντικά και χυδαία μηνύματα, τα οποία προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.
Αυτός είναι και θα είναι ο Χρήστος Μέτιος. Αυτός που διέλυσε μια παράταξη και δίχασε τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Αυτός που δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τους εκλεγμένους εκπροσώπους των άλλων συνδυασμών. Αυτός που επιλέγει σήμερα να χειραγωγήσει τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας και τους πολίτες της Α.Μ.Θ με ψέματα.

Προσωπικά, απευθύνθηκα σε όλους σας με ειλικρίνεια και δεσμεύθηκα μόνο απέναντί σας. Ούτε σε κομματικούς μηχανισμούς, ούτε σε συμφέροντα.

Αναφορικά με το ερώτημα, ποιος στηρίζει τον Χριστόδουλο Τοψίδη, απαντώ ότι, όπως αποδείχθηκε την προηγούμενη Κυριακή, με στηρίζουν μόνο οι πολίτες. Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε. Τώρα το λόγο έχετε εσείς».

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο