Ελλάδα Περιφέρεια Πολιτική

Μορφίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει την περιφέρεια ΑΜΘ»

Θέματα της επικαιρότητας σχολίασε πριν την έναρξη της 52ης συνεδρίασης της Επιτροπής Νομικών και Πολιτικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας και βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης.

Η διαρροή του ονόματος του Κώστα Κατσιμίγα ως του υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜΘ που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευστεί από επίσημα χείλη. Προσεχτικός εμφανίστηκε και ο κ. Μορφίδης στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση και πως τα σχήματα τα οποία θα εμφανιστούν επιδέχονται αλλαγές.  «Το σίγουρο είναι ότι συζητάμε και δουλεύουμε έτσι ώστε να εμφανίσουμε ένα όσο το δυνατό πιο καλό και ευπρόσωπο σχήμα για την περιφέρεια» ανέφερε και σημείωσε ότι θεωρείται «επιτακτική ανάγκη η αλλαγή στην περιφέρειά μας και με βάση αυτό προσπαθούμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο σχήμα και με τον επικεφαλής και με τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν την παράταξη».

Εξάλλου, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το περιφερειακό σχήμα το οποίο θα στηρίξει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μπορεί να κερδίσει τις εκλογές. «Αν η τελική επιλογή είναι ο κ. Κατσιμίγας, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που έχει βαθιά γνώση των θεμάτων της περιφέρειας και της αυτοδιοίκησης, νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σχετικά με τον συντάκτη

Γιώργος Πανταζίδης

Γιώργος Πανταζίδης

Γράψτε ένα σχόλιο

error: