Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο εν όψει ΔΕΘ

Στα πλαίσια της ομιλίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Δημήτριο Καιρίδη και τους βουλευτές Δράμας Κωνσταντίνο Μπλούχο και Ξάνθης Σπυρίδωνα Τσιλιγγίρη, συνοδεία των βουλευτών του Έβρου Αναστάσιου Δημοσχάκη, Χρήστου Δερμεντζόπουλου, Σταύρου Κελέτση καθώς και των στελεχών της ΝΟΔΕ Έβρου και μελών της Πολιτικής Επιτροπής θα επισκεφθεί το Νομό Έβρου την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Στόχος των επισκέψεων που θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρήσεις, παραγωγικούς φορείς, αγροτικούς συνεταιρισμούς και πανεπιστημιακά ιδρύματα είναι να συζητηθούν οι προκλήσεις σχετικά με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου της Ν.Δ. απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Παραγωγικούς Φορείς του Νομού Έβρου να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή με την παρουσία τους την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:30 στο Ξενοδοχείο Astir Egnatia στην Αλεξανδρούπολη (Αίθουσα Άβδηρα).

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κλιμακίου θα παρατεθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο Ξενοδοχείο Astir Egnatia (Αίθουσα Άβδηρα) συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά ΜΜΕ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης:

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του