Και ο Χριστόδουλος Τοψίδης στην «κούρσα» για την Περιφέρεια ΑΜΘ

Επίσημη πρόσκληση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του που θα γίνει την Κυριακή 18/11 στην Κομοτηνή – «Προχωράμε μαζί για να αλλάξουμε τον τόπο μας» αναφέρει στο κάλεσμά του

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα προχωρήσει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, από την έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, την Κομοτηνή, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης. Το όνομα του κ. Τοψίδη ακούγεται εδώ και μήνες στην ΑΜΘ και ο ίδιος, ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, όχι μόνο δεν διέψευδε τις φήμες αυτές, αλλά είχε ξεκινήσει εντατικά επαφές σε όλους τους νομούς της περιφέρειας. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτών των επαφών, είχε συζητήσεις και με τους αντιπεριφερειάρχης κκ Πέτροβιτς και Ζαγναφέρη, που έχουν επίσης εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να είναι υποψήφιοι Περιφερειάρχες, όπως και με άλλα στελέχη της παράταξης της Περιφερειακής Αναγέννησης, σε μία διερευνητική προσπάθεια για κατάρτιση ενός ενωτικού ψηφοδελτίου. Για την ώρα, αυτό δεν φαίνεται να είναι εφικτό, αφού τουλάχιστον για τον Δημήτρη Πέτροβιτς, η απόφασή του να ηγηθεί ψηφοδελτίου είναι αμετάκλητη, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου.

Ο κ. Τοψίδης λοιπόν, σε μία εκδήλωση ανοικτή για το κοινό, την Κυριακή 18/11, στις 11.30 το πρωί, στη Λέσχη Κομοτηναίων, θα ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του να διεκδικήσει την Περιφέρεια ΑΜΘ. Στην πρώτη αυτή διαδικασία, αναμένεται να δώσει το βασικό στίγμα των προθέσεών του, σε ό,τι αφορά τόσο στο περίγραμμα των προτάσεων του συνδυασμού του, όσο και στα πρόσωπα που επιδιώκεται να τον απαρτίζουν.

 

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο

error: