Και επίσημα πλέον …Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης»

Και επισήμως πλέον , από το πρωί της Κυριακής, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, ονομάζεται «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης». Παρουσία πλήθους κόσμου, αρχών , φορέων, αθλητών των κολυμβητικών συλλόγων της περιοχής πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η τελετή ονοματοδοσίας.

Στην συγκινητική αυτή στιγμή, τα χαμόγελα ήταν διάπλατα και αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η απόδοση τιμής από τον Δήμο στα όσα σπουδαία μας έχει χαρίσει ο Φεριώτης Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής κολυμβητής.

Το λόγο αρχικά πήρε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο οποίος τόνισε ότι στο Δήμο Αλεξανδρούπολης έχουμε επιτέλους έναν Ολυμπιονίκη και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. «Έγραψε τη δική του ιστορία με τη βοήθεια της οικογένειας του όταν έρχονταν καθημερινά εδώ από τις Φέρες με κόπο, για να συνεχίσει το μεγάλο αγώνα και να φτάσει τελικά στο ανώτατο επίτευγμα διάκρισης παγκοσμίως» είπε ο κ. Λαμπάκης μεταξύ άλλων.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε έναν Ολυμπιονίκη στην πόλη μας», δήλωσε ο δήμαρχος της, με τον Δημοσθένη να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την τιμή που του κάνουν, ευχαριστώντας την οικογένεια του, τον προπονητή του στον ΟΦΘΑ Τάσο Καλλιτσάρη και όλο τον κόσμο που τον στηρίζει.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης ευχαρίστησε τους παριστάμενους σε αυτή τη μεγάλη στιγμή που «δύσκολα κάποιος αθλητής θα το ζήσει εν ζωή».  Ο Δημοσθένης είπε ότι τέτοιες κινήσεις τον γεμίζουν δύναμη για να αγωνίζεται για τον τόπο του και τη χώρα του και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την οικογένεια του

Παράλληλα, έλαβε χώρα και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς για τους συλλόγους, αλλά και για τους καθημερινούς επισκέπτες του κολυμβητηρίου.

Γ.Π.

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο

error: