Κάλεσμα για συμμετοχή στη διαβούλευση για τη Νοσηλευτική Διδυμοτείχου

«Η ανοιχτή διαβούλευση που αφορά την σχολή Νοσηλευτικής του Διδυμοτείχου ξεκίνησε και λήγει στις 22 Φεβρουαρίου 2019, 12:00 και είναι επιτακτική η ανάγκη να διατυπώσουμε δημοκρατικά τις αξιώσεις μας μέσα από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες», αναφέρει σε κάλεσμα-παρέμβασή της η Πρωτοβουλία για την Παραμονή και Ανάπτυξη της Νοσηλευτικής του Διδυμοτείχου.

Όπως επισημαίνουν τα μέλη της Πρωτοβουλίας, η σχολή νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο είναι υψίστης ζωτικής και εθνικής σημασίας, διότι συμβάλλει τα μέγιστα στην  οικονομική, εκπαιδευτική, πολιτιστική και δημογραφική αναβάθμιση της τοπικής ακριτικής κοινωνίας. «Ζητούμε λοιπόν, πέρα  από την αυτονόητη  αναβάθμισή της από Τ.Ε.Ι  σε Α.Ε.Ι, την σύσταση και προκήρυξη  8 θέσεων μελών  Δ.Ε.Π. , την θεσμοθέτηση επιπλέον παραρτημάτων σχολών επιστημών υγείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε., την ανάπτυξη νέων σχολών με άλλα αντικείμενα και τέλος την δημιουργία κτηριακών υποδομών για την πλήρη λειτουργία τους. Αναμένοντας την θετική ανταπόκριση των δίκαιων αιτημάτων μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη για να αναδείξουμε την σοβαρότητα του θέματος» αναφέρουν οι κκ  Φυδανάκης Παναγιώτης και Βαφειάδης Κωνσταντίνος, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία για συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση έχει ως εξής:

-Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της ανοιχτής διαβούλευσης που είναι η   www.opengov.gr

-Επιλέξτε στις ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ το Συνέργεια Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας

-Επιλέξτε στο πεδίο Πλοήγηση στη Διαβούλευση το Άρθρο 02 – Σχολές και Τμήματα του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και  επιλέξτε το πράσινο πίνακα δεξιά με την ένδειξη Σχολιάστε!

-Συμπληρώστε το όνομα σας και το e-mail σας και στην συνέχεια αν συμφωνείτε με τις αξιώσεις μας χρησιμοποιήστε το κάτωθι κείμενο, ειδάλλως καταγράψτε την δική σας άποψη.

-Τέλος πριν επιλέξετε την Υποβολή Σχολίου κάντε την πράξη από κάτω.

 

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο

error: