«Θέσεις και προτάσεις που μπορούν να πάνε τον τόπο μας μπροστά»

Ονομάζομαι Σοφία Δαρμή και είμαι μητέρα δύο παιδιών.  Είμαι δασκάλα εκμάθησης εναλλακτικών μορφών άσκησης με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Ψυχικής και Σωματικής ευεξίας. Επί σειρά ετών ασχολούμαι εθελοντικά με την εκμάθηση και προώθηση της γνώσης για μία υγιή στάση ζωής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στόχος μου να αγωνιστώ μέσα από την αυτοδιοίκηση για να γίνουν πράξη τα αιτήματα της κοινωνίας αλλά και κάθε δημότη ξεχωριστά. Πιστεύω στον Γιάννη Ζαμπούκη. Είναι μία δυνατή φωνή η οποία δουλεύει για  τα μεγάλα θέματα και  απαιτεί τις άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις αλλά και την δημιουργική συνεισφορά όλων μας για να γίνουν πράξη τα μεγάλα και σημαντικά έργα σε όλο το εύρος του δήμου.

Προτεραιότητά μου να δοθεί βάρος στην ανάπτυξη του τουρισμού  ώστε ο Δήμος μας  να γίνει τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών όλες τις εποχές του χρόνου. Ιαματικός τουρισμός,  αθλητικός τουρισμός καλλιτεχνικός και Πολιτιστικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός ,πράσινος τουρισμός είναι μερικές από τις προσωπικές επιδιώξεις μου. Είναι ένας παραμελημένος τομέας  στον οποίο αξίζει να δώσουμε την μέγιστη  προσοχή και να δουλέψουμε με επιμέλεια χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης και προόδου. Ως  αποτέλεσμα η σημαντική συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου και συσπείρωση όλων των πολιτών προς ένα κοινό στόχο “ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ”.

Βελτίωση των υπαρχουσών δομών  και παράλληλη δημιουργία νέων  άριστων  υποδομών και παροχών που αρμόζουν  και αξίζουν σε ένα δήμο ο οποίος θεωρείται ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ .

  •         Ανάδειξη όλων των αρχαιολογικών μνημείων από άκρη σε άκρη σε όλο τον δήμο με σεβασμό στην πολιτιστική  μας κληρονομιά.
  •         Αξιοποίηση  και σε διεθνές  επίπεδο των ιαματικών  λουτρών Τραϊανούπολης, τα οποία θεωρούνται από τα καλύτερα της Ευρώπης  για τις ευεργετικές και θεραπευτικές  τους ιδιότητες.
  •         Δημιουργία  εκδηλώσεων με διεθνή χαρακτήρα και στόχο την καθιέρωση τους. Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, μουσικής, γαστρονομίας, αθλητισμού και ποσά αλλά ακόμα που μπορούμε να θέσουμε σαν στόχους.

Χρειαζόμαστε  ΟΛΟΙ!!!  Να δουλέψουμε και να πετύχουμε στην ανάδειξη  και προώθηση του τουρισμού στο Δήμο μας . Η συλλογικότητα ,η συνεργασία, η υπευθυνότητα, η εργατικότητα, το ομαδικό πνεύμα ,η  εθελοντική δράση ΜΠΟΡΟΥΝ να μας πάνε ΜΠΡΟΣΤΑ.

Σοφία Δαρμή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

“Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!

 

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο