Η Αλεξανδρούπολη υποδέχεται τους C: REAL

Η Αλεξανδρούπολη και  «Μουσική Σκηνή» υποδέχεται σ ένα  μοναδικό live την Κυριακή 5 Μαΐου τους CREAL που κυκλοφορούν καινούργιο single με τίτλο «Όπου με πάει η καρδιά μου»!

Λίγα λόγια για τους C : REAL : Oι C:REAL ξεκίνησαν το 1996 από το συνθέτη, στιχουργό και δισκογραφικό παραγωγό Τάκη Δαμάσχη και μέχρι το 2000 κυκλοφόρησαν σε Ελλάδα και εξωτερικό 2 άλμπουμ με Αγγλικό στίχο: Realtime (1997), Stop killing time (2000). Επιτυχίες από αυτές τις δυο πρώτες δισκογραφικές τους δουλειές όπως το «Visions of you», «Stop killing time» και «With or without you» θεωρούνται ίσως και οι πιο κλασσικές τους μέχρι σήμερα! Mε την προσχώρηση της Ειρήνης Δούκα στο group το 2002, οι C:REAL συνέχισαν την πορεία τους μέχρι το 2010 κυκλοφορώντας 4 άλμπουμ: Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ (2003), Χίλια χρόνια (2004), Κάθε μου σκέψη (2006), Ινβάιν (2008) καθώς και το single » Ό,τι αξίζει» το 2010.

Το ’12 κυκλοφορούν τα τραγούδια «Όνειρα Στη Φωτιά» και «Ανθρώπινες Σχέσεις» Τον Μάιο του ΄14 κυκλοφορούν σε συνεργασία μα την πολύ επιτυχημένη Oceana την επιτυχία «SleeplessNights». Το 2015 ξεκίνησαν δυναμικά με το «Χίλια Μυστικά» και τον Ιανουάριο του 2016 κυκλοφoρούν το single _Πόσα λόγια”. Τον Σεπτέμβριο του 2016 κυκλoφορεί το αγγλόφωνο single «LETMEBE” σε μια συνεργασία έκπληξη με την Αγγλίδα soul τραγουδίστρια Hannah Williams!

Τον Σεπτέμβριο του 2017 κυκλοφορούν το single _WhereRUNow” σε συνεργασία με τo Καναδέζικο γυναικείο συγκρότημα FoxGlove που σημειώνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία! Μέχρι σήμερα οι C:REAL έχουν κυκλοφορήσει 15 τοπ 10 ραδιοφωνικές επιτυχίες (εκ των οποίων τρεις Νο1) με Ελληνικό και Αγγλικό στίχο, 6 άλμπουμ και έχουν κερδίσει 4 βραβεία Αρίων, 2 βραβεία MAD και 1 Κύπρου! Το συγκρότημα έχει κάνει πάνω από 800 live εμφανίσεις και έχει ανοίξει συναυλίες μεγάλων ονομάτων όπως η SHAKIRA (Όλυμπιακό στάδιο 2006) και REM (Καλλιμάρμαρο 2008)!Τραγούδια όπως το _WITHORWITHOUTYOU”, «STOPKILLINGTIME”, «ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ”, «EΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΕ ΘΕΛΩ”, «ΤΑ ΠΙΌ ΜΕΓΑΛΑ Σ’ΑΓΑΠΩ” έχουν αγαπηθεί και διατηρηθεί στην επικαιρότητα από τον κόσμο γιά πάνω από 22 χρόνια! Tο «Επικίνδυνα σε θέλω» μετρήθηκε ως το πιoπολυπαιγμένο Ελληνικό τραγούδι της πενταετίας 2005-2010! Σήμερα με την προσχώρηση της Κάτιας Σαμαντζή στην φωνή, το συγκρότημα ξεκινάει έναν καινούργιο κύκλο με την πρώτη του κυκλοφορία σε Ελληνικό στίχο μετά από σχεδόν τρία χρόνια!«Όπου με πάει η καρδιά μου», το ολοκαίνουργο τραγούδι από τους C:REAL!

Ακούστε το δυνατά!

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο