Βαταμιδης

Δύο Υπουργοί στη Σαμοθράκη, ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με Φάμελλο και Σαντορινιό.

Θα παρουσιαστούν οι πολιτικές των υπουργείων για το νησί, θα συζητηθούν φλέγοντα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία

Συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων θα βρεθούν την Παρασκευή στη Σαμοθράκη ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Σωκράτης Φάμελλος και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός. Οι υπουργοί θα προεδρεύσουν σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση το απόγευμα της Παρασκευής 6.30μμ στο Φιδέλιο Πνευματικό κέντρο .

Θέμα της, η παρουσίαση των πολιτικών των υπουργείων για τη Σαμοθράκη, αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες, περιβαλλοντικά έργα, μεταφορικό ισοδύναμο, μάστερ πλαν λιμένων Σαμοθράκης . Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπουργοί θα έχουν επαφές για τοπικά ζητήματα του νησιού και έχουν τεθεί σε προτεραιότητα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η θαλάσσια σύνδεση του νησιού με Καβάλα – Λήμνο και Λαύριο περιφερειακός σχεδιασμός διαχείρισης Αποβλήτων.
Επίσης αναμένεται να εξετασθεί και η διασύνδεση του νησιού με Καβάλα, Λήμνο και Λήμνο Λαύριο.

Ο κ. Φάμελλος θα έχει επαφές για την πορεία των βασικών αξόνων παρεμβάσεων στη Σαμοθράκη, που είχε ανακοινώσει ο ίδιος τον περσινό Νοέμβριο. Ο κ. Σαντορινιός θα έχει επαφές σχετικά με τις θαλάσσιες συγκοινωνίες του νησιού καθώς και για το θέμα της μεταφοράς απορριμμάτων.

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο