Δυσκολίες στο βόλεϊ του Εθνικού και παράταση για άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα

Όσο πλησιάζει η μέρα του πρώτου σέρβις της νέας Volleyleague τόσο λιγότερες γίνονται οι ομάδες που θα συμμετάσχουν. Για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον εκπρόσωπο του Έβρου και της Θράκης τα σύννεφα παραμένουν, ο οποίος δια της προέδρου του κας Χρύσας Λουπασάκη προσπαθεί να δει φως στο τούνελ. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής κατέθεσε έξι (6) διακανονισμούς αθλητών ενώ υποσχέθηκε να διακανονίσει άμεσα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Αν δεν το κάνει μέχρι την επόμενη Τρίτη τότε η Επιτροπή θα «ανάψει κόκκινο» σε ότι αφορά το δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Η ΑΕΚ με απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης και τυπικά δεν θα είναι στο νέο πρωτάθλημα αφού για 4η συνεχή συνεδρίαση δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο διακανονισμού αλλά ούτε υπέβαλλε σήμερα αίτημα αναβολής. η επόμενη ομάδα που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Volleyleague είναι ο Παμβοχαϊκός. Η ομάδα από το Βραχάτι ως τώρα δεν έχει προχωρήσει σε καμία μεταγραφική κίνηση και αν το βράδυ στο ραντεβού που θα έχει ο Γιάννης Σταμπεδάκης με υποψήφιο χορηγό δεν ανάψει πράσινο φως θα αποσυρθεί από την κατηγορία.

Και όλα αυτά από την πλευρά αδειοδότησης της ΕΣΑΠ. Γιατί σε λίγες μέρες έρχεται και η αδειοδότηση από την πλευρά του κράτους που μπορεί να πετάξει και άλλη ομάδα εκτός πρωταθλήματος…
Σύννεφα υπάρχουν και στον τηλεοπτικό πάροχο καθώς μπορεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης να έχει κάνει θετική εισήγηση για την Volleyleague στην ΕΡΤ, ωστόσο ουδείς από το κρατικό κανάλι έχει επικοινωνήσει με την διοργανώτρια αρχή για να επιβεβαιώσει την συμφωνία αλλά κυρίως να ανοίξει και την κάνουλα των μετρητών. Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει….

Γ.Π.

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο