Δήμαρχος από την 1η Κυριακή στην Ορεστιάδα, σε επαναληπτικό οι άλλοι 4 Δήμοι

Ένας στους 5 Δήμους του Έβρου δεν θα έχει αγωνία και δεν θα μπει στην διαδικασία επαναληπτικού γύρου την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου. Αυτός είναι ο Δήμος Ορεστιάδας αφού ο Δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και η παράταξη του Ορεστιάδα Πρώτη Γραμμή συγκέντρωσε πάνω από το 50% και εκλέγεται από τον πρώτο γύρο των εκλογών. Στη δεύτερη θέση με λίγο πάνω από το 20% η Μαρία Γκουγκουσκίδου και ακολούθησαν οι συνδυασμοί των κ.κ. Παπανδρέου, Καζαλτζή, Σιανκούρη.

Στον β΄ γύρο θα κριθούν οι Δήμαρχοι των υπόλοιπων τεσσάρων Δήμων. Στην Αλεξανδρούπολη την πρωτιά εξασφάλισε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης με 37% και θα αναμετρηθεί με τον Γιάννη Ζαμπουκη ο οποίος εξασφάλισε με άνεση τη δεύτερη θέση με 24%.

Στο Δήμο Διδυμοτείχου ο νυν Δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης βρέθηκε στην δεύτερη θέση και πλέον θα αναμετρηθούν οι Χρήστος Τοκαμάνης (37,26%) και Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου (28,82%).

Στο Δήμο Σουφλίου θα γίνει μάχη μεταξύ του Βαγγέλη Πουλιλιού 47,84% και Παναγιώτη Καλακίκου (37,6%), ενώ στον Δήμο Σαμοθράκης μεταξύ του Θανάση Βίτσα (41,2%) και Γαλατούμου (35%).

 

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο