Αξέχαστο το 4ο Διασυλλογικό Πολιτιστικό Φοιτητικό Φεστιβάλ Αλεξανδρούπολης!

Με περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά και πλήθος δράσεων – Ένας αξιόλογος θεσμός που διοργανώνει με ιδιαίτερη φροντίδα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Αλεξανδρούπολης «Πυξίδα»

Με περισσότερο κόσμο και κέφι από κάθε άλλη φορά, παρά το γεγονός ότι ο καιρός πήγε να τους τα χαλάσει, υποδέχθηκαν το καλοκαίρι φοιτητές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και πολίτες της περιοχής που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του 4ου Διασυλλογικού Πολιτιστικού Φοιτητικού Φεστιβάλ Αλεξανδρούπολης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/6, δίπλα στο κύμα!

Το μεγαλύτερο παραλιακό φεστιβάλ της Αλεξανδρούπολης, είναι πια ένας αξιόλογος θεσμός που διοργανώνει με ιδιαίτερη φροντίδα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Αλεξανδρούπολης «Πυξίδα». Άλλωστε, οι ομάδες που λειτουργούν υπό την «σκέπη» του Συλλόγου είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα, τις ανησυχίες και τα ταλέντα: Κινηματογραφική Λέσχη, Ραδιοφωνική ομάδα, Εικαστική Λέσχη, Φοιτητές των Φακών, Φοιτητική Λέσχη Βιβλίου, Θεατρική Ομάδα, Χορευτική Ομάδα, Φίλοι Φανταστικού Αλεξανδρούπολης, Μουσική Ομάδα!

Όλες αυτές οι ομάδες είχαν τη δική τους ξεχωριστή παρουσία στο Φεστιβάλ, όπου, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε έκθεση φωτογραφίας, Body painting, Τουρνουά ρακέτας, πάγκος Λογοτεχνίας, αναπαράσταση κινηματογραφικών σκηνών, χορευτική παράσταση, θεατρική Παράσταση, ενώ μουσικά επένδυσαν το φεστιβάλ οι ΜΟΥΦΑ (Μουσικοί Φοιτητές Αλεξανδρούπολης), τα Ακουστικά Οστάρια, οι Droogs κτλ. Η βραδιά έκλεισε με ένα μοναδικό beach party μέχρι το πρωί!

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο