Ελλάδα Περιφέρεια Συνεντεύξεις

«Έδωσαν τα χέρια Κατσιμίγας – Σκουρλέτης»

Συνάντηση στην Κουμουνδούρου φέρεται να είχαν την περασμένη Τετάρτη ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο Κώστας Κατσιμίγας, τον οποίο θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά του ο ιστότοπος real.gr, στο οποίο επισημαίνεται πως «έκλεισε και οριστικά η υποψηφιότητα του Κώστα Κατσιμίγα στην Περιφερεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία είχε διαρρεύσει από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ πριν από 15 μέρες και είχε προκαλέσει έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης «κλείδωσε»  την υποψηφιότητά του κυρίου Κατσιμίγα σε συνάντηση που είχαν στην Κουμουνδούρου.

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος προέρχεται από τον παλιό ΣΥΝ αλλά κινήθηκε για χρόνια στον χώρο του κέντρου και υπήρξε εκτελεστικός διευθυντής της πρώτης αιρετής διοίκησης της Περιφέρειας, γεγονός που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στις προοδευτικές συγκλίσεις που επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνεται πως εδώ και μέρες συζητείται το όνομα του κ. Κατσιμίγα για τη συγκεκριμένη θέση, δίχως να υπάρχουν μέχρι στιγμής επίσημες ανακοινώσεις. Ωστόσο φαίνεται πως βρέθηκε τελικά κοινό έδαφος, αφού και οι δύο πλευρές, είναι γνωστό πως επιδιώκουν τη συγκέντρωση όλων των προοδευτικών πολιτών, χωρίς στενά κομματικά πλαίσια, με την κατάθεση ενός ψηφοδελτίου κι ενός προγράμματος που θα βασίζεται στη λογική των συνεργασιών.

Σχετικά με τον συντάκτη

Γιώργος Πανταζίδης

Γιώργος Πανταζίδης

Γράψτε ένα σχόλιο

error: